Cerimònia de cloenda XXXIX Concurs de Cinema i Vídeo de Navàs

 L’associació cultural Fotofilm Navàs no va voler ajornar la entrega de premis de la edició número trenta-nou del concurs de cinema i vídeo de Navàs, la qual es va celebrar de manera telemàtica el passat diumenge.

 El certamen va comptar amb la inscripció de més de tres-cents curtmetratges d’autors de tot l’estat espanyol.

Pel que fa a la cerimònia de cloenda va ser emesa per Canal N–televisió de Navàs i a través del canal de Youtube del mitjà de comunicació municipal, la cerimònia va comptar amb la benvinguda de l’entitat organitzadora i de  Genís Rovira, regidor de cultura de l’Ajuntament de Navàs, en nom del poble, després del visionat dels curts guanyadors es va procedir a la entrega de guardons.

Enguany la casualitat ha fet que els tres premis viatgin fins a Madrid, el premi “el campanar” que reconeix la millor de les obres presentades va ser per Rubén Guido amb el curtmetratge “còmplices”, el segon premi va ser per l’obra “Su rider” d’Alberto Utrera i finalment el tercer treball guardonat va ser “Saber perder” de Sergio Milán.

Abans d’acabar va intervenir Salvador Busquets, alcalde de Navàs, agraint la tasca feta tant pels organitzadors com pels participants en la realització d’aquest certament així com fent èmfasi en la importància de la cultura en aquests moments de pandèmia.

Fotofilm Navàs, treballarà en la realització de la propera edició, la quarantena, en el que és un dels certàmens cinematogràfics més longeus de l’estat espanyol.

https://youtu.be/mxMhVrSRS5g