Cloenda 41 edició Concurs de Cinema i Vídeo de Navàs

 

Diumenge es va cloure la quaranta-unena edició del concurs de cinema i vídeo de Navàs, un concurs dels més antics que es celebren a l’estat.

La cerimònia es va celebrar al Casal Sant Genís.

Després de la benvinguda es van visionar els treballs guanyadors, a continuació es va fer la entrega de premis.

Enguany el premi extraordinari “el campanar” ha viatjat fins a Girona,  el curtmetratge guanyador va ser “Cemento y acero” dirigit per Oriol Villar.

Van completar el palmarès el film “Ayúdame” de Cristian Beteta que va obtenir el segon premi i “la Banyera” de Sergi Martí.

Com a curiositat cal dir que en aquesta edició els tres premis han correspost a directors residents a Catalunya, un fet que feia molts anys que no es donava.

En la seva intervenció en Genís Rovira, alcalde de Navàs, a més de felicitar els guanyadors va mostrar el suport a la tasca que fa Fotofilm Navàs en la organització del certamen, i va aprofitar també per convidar a que més persones hi col·laborin.

Com sempre, els alumnes de l’escola de música van aportar un extra amb les seves actuacions, van obrir la vetllada en Jordi Pujols al piano acompanyat a la trompeta per la seva filla Aran, i l’arrodoniment final va ser per part del grup d’acordions de l’Escola de Música de Súria i un grup de guitarres de l’Escola Municipal de Música Mestre Josep Maria Castella de Navàs.


Cristian Beteta en recollir el segon premi per "Ayúdame"

Selecció de fotografies de la cerimònia de Cloenda cedides per Martí Beltran Fabrega.