Acte de lliurament de premis del XLII Concurs de Cinema i Vídeo de Navàs

 El diumenge 26 de novembre es va celebrar el lliurament de premis del 42è Concurs Nacional de Cinema i Vídeo del Fotofilm Navàs, l’acte va tenir lloc al Casal Sant Genís.

La gala va començar amb actuació d’un duo de guitarres d’alumnes de l’escola de música, a continuació després de la benvinguda als assistents es va procedir al visionat dels treballs guanyadors per seguidament fer la entrega de premis.

El palmarès d’enguany va ser el següent: El premi extraordinari, dotat amb 300€ i el trofeu el campanar, pel curt titulat «París 70», dirigit per Dani Feixas Roca, el trofeu va ser recollit per Laura Cruells autora de la banda sonora original del film. El segon premi va ser per «Fiona» de Rafa Cortés dotat amb el trofeu i un premi en metàl·lic de 150€. Per últim, el tercer premi va ser per a «Actos por partes» de Sergio Milán, i que va rebre un trofeu i 100€. 

L’acte es va tancar amb més música, primer amb interpretacions al piano i per acabar va ser el torn del jazz a càrrec de Jordi Pujols, l’Aran i el Nil, tot un privilegi poder arrodonir un acte en el que es premia l’art cinematogràfic amb un altre art com a la música.

moment del lliurament de "el campanar"